müşteri yorumları

Size daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.

Discover and Review Brands

Markalar hakkında şikayet bildir

Markalar, şirketler veya internet siteleri ile ilgili şikayetleri okuyun, kararlarınızı kolaylıkla alın.

search

Popüler Markalar

En çok müşteri yorumları alan markalar

Markalara yapılan son müşteri yorumları

2 hafta oldu siparişim hala gelmedi kargoya bile teslim edilmemiş bidaha bu siteden alışveriş yapmıcam..
eray c.
6 ay önce
n11 10.04.2021 tarihinde aldığım elbise 10.05.201 tarihinde iade etmek istedim ve bana dönüş yaptıklarında kullanıcı hatası olduklarını bildirdiler ve buna rağmen herhangi bir yetkili bana dönüş yapmadı n11 kaliteli bir site olarak biliyord..
yağız k.
6 ay önce
Siz siz olun yatırım yapmayın 2600 TL mi hiç ettiler ve hesabımı kapattılar dünden beri ugrastırıyor..
Sule T.
2 ay önce
n11 10.04.2021 tarihinde aldığım elbise 10.05.201 tarihinde iade etmek istedim ve bana dönüş yaptıkl..
yağız k.
6 ay önce
Bir haftadır bekliyorum insafa gelirler diye 2400 tlmi sildi yalandan bir gerekçe ile bunlar sahteka..
EMRE A.
3 ay önce
Ödemelerde açıldığından beri sorun yaşamadım ama müşteri hizmetleri biraz yavaş cevap veriyor. Ödemeler zamanında geldi. Bazen bahis sisteminde aksaklıklar oluyor..
Ahmet A.
1 hafta önce
1 aydır oynuyordum whatsap temsilcim duygu % çevrimsiz casino bonusu yükledi bende casino slot karışık oynadım çekim verdim iptal oldu nedenini sordum meğer yüklenen bonus sadece slot içinmiş ki ben böyle bişey istemedim sonrasında tekrar s..
zeki İ.
1 ay önce
yaşadıklarımla edindiğim tecrübeler bana gösterdiki yatırımlarıma aldığım bonuslar ile yaptığım çeki..
serhat455 a.
1 ay önce
24 bin yatırım var bu ay toplam hiç bonus ta almadım money train adlı slot oyunundan 175 bin vurdum,..
Musab A.
2 ay önce
n11'i kaliteli bir site olduğunu düşünüyordum fakat 01.05.2021 tarihinde elime ulaşan kıyafetlerimin..
Merve Ç.
6 ay önce
Kazandığım ücreti 09.08.2021 08.30 gibi papara hesabıma çekim yaptım ancak ödeme hala yapılmadı. O kadar basit bi site ki canlı yardımdan destek istendiğinde canlı yardıma erişimini engelleyip yardımcı dahi olmuyorlar. Tavsiye etmiyorum ke..
Ramazan Y.
3 ay önce
Daha önce 500 - 1000 gibi yatırımlar yapmıştım. Kazandıklarım da oldu kaybettiklerim de. 06.09.2021 de 25bin tl yatırdım. Bonus vs ile bakiyem arttı. Bir kaç oyun kazanıp sonra biraz kaybettim en son 83bin lira bakiyem oldu. Çekim talebinde..
Serdar S.
2 ay önce
ben promosyonları ile harika bir site çekim hızıda şahane diyecek bişe yok saolsunlar.
baris a.
1 ay önce
yaşadıklarımla edindiğim tecrübeler bana gösterdiki yatırımlarıma aldığım bonuslar ile yaptığım çeki..
serhat455 a.
1 ay önce
Bir haftadır bekliyorum insafa gelirler diye 2400 tlmi sildi yalandan bir gerekçe ile bunlar sahteka..
EMRE A.
3 ay önce
Ödemelerde açıldığından beri sorun yaşamadım ama müşteri hizmetleri biraz yavaş cevap veriyor. Ödemeler zamanında geldi. Bazen bahis sisteminde aksaklıklar oluyor..
Ahmet A.
1 hafta önce
n11 10.04.2021 tarihinde aldığım elbise 10.05.201 tarihinde iade etmek istedim ve bana dönüş yaptıklarında kullanıcı hatası olduklarını bildirdiler gerçektende n11 pişmanlıktır. .
Simge S.
6 ay önce
Merhaba arkadaşlar bu siteye 50 bin TL attım toplamda ilk 30 bini kaybettim daha sonra 20 TL ile kaz..
Ali y.
4 ay önce
Dün antep berlin hazırlık macına üçbucuk üst oynadım maç 57 dk da 3 0 devam ederken dolu yagıs sebeb..
Muammer Y.
3 ay önce
Kayıp bonusu dan kazandığım 60 TL yi bile yatiramadilar sakin para yatirmayin dolandırıcı bı site ..
Mehmet Ç.
2 ay önce

Hemen İşletme Hesabı Edinin!

İşletme hesabı işe müşterilerinizden gerçek yorumlar alın, cevaplayın ve müşteri memnuniyetinizi arttırın..

Müşteri Yorumları İşletme